ХК «Донбас» відкрив льодовий сезон в Дружківці

В неділю 30 серпня на арені «Альтаїр» в Дружківці відбулася урочиста церемонія відкриття нового льодового сезону, після якої дружківчани та гості міста стали свідками перших в сезоні хокейних матчів та виступів фігуристів.

С цього дня найбільша ДЮСШ в Україні відкрила свої двері для юних спортсменів. Всі новобранці та вихованці школи отримали подарунки від ХК «Донбас» та Фонду Бориса Колеснікова – фірмові рюкзаки з набором необхідних шкільних речей. На урочисту церемонію відкриття прибули діти з Дружківки, Костянтинівки, Краматорська та Слов’янська.

«Від імені президента ХК «Донбас» Бориса Колеснікова хочу поздоровити всіх з урочистим відкриттям спортивного сезону. Сьогодні для вас прозвучить перший дзвоник у світ спорту та перемог. Минулого року на льоду цієї арени займалося 950 дітей. На сьогоднішній день у нас займаються вже 1100 вихованців із Донецької області. Я переконаний, що з кожним роком це число буде лише зростати», – заявив у своєму привітальному слові генеральний директор клубу Олексій Брага.

В новому спортивному році до школи приєдналося понад 200 дітей з міст Донецької області, які на безоплатній основі у вересні розпочнуть свої заняття в ДЮСШ. Всіх вихованців клуб забезпечить необхідним спортивним екіпіруванням, кваліфікованими тренерами, а також комфортабельними клубними автобусами, які тричі на тиждень будуть привозити дітей з їх міст на льодову арену «Альтаїр» та зворотно.

Після проголошення урочистих промов на лід вийшли юні хокеїсти 2006 та 2006 років народження. Вони провели показовий поєдинок, в якому перемогли старші хокеїсти з рахунком 2:1.

Але головною подією програми став двосторонній поєдинок основної команди. Символічне вкидання виконав переможець турніру «Херсонська Брама» та срібний призер турніру «Курська Дуга» Павло Демченко (2006 р.н.).

Професіональні хокеїсти умовно розділились на дві команди – «червоних» та «білих». «Червоні» перемогли з рахунком 2:1.

«Приєднуюсь до привітання жителів Донецької області з відкриттям льодового сезону в Дружківці. Від імені основної команди скажу, що ми постараємось своїми перемогами продемонструвати вам, юні вихованці, яких висот можна досягти в спорті», – привітав гостей та учасників свята Сергій Варламов.

«Вважаю, що свято відкриття сезону вдалося на славу. Гадаю, що всі отримали хороший заряд позитива на наступний спортивний рік. Хочу лише побажати всім трудолюбства та високих спортивних досягнень», – відзначив директор ДЮСШ ХК «Донбас» Сергій Петров.


Вас може зацікавити