ХК «Донбас» організовує дитячий турнір «Золота шайба Донбасу»

 

З 1 вересня 2014 року до дитячо-юнацької спортивної школи хокейного клубу «Донбас» було зараховано понад 900 дітей віком від 4 до 11 років з міст Дружківки, Краматорська, Слов’янська та Костянтинівки.

В той час як більш досвідчені вихованці ДЮСШ брали участь в численних всеукраїнських та міжнародних змаганнях, їх нові одноклубники навчались азам техніки катання на ковзанах та володіння ключкою.

Після п’яти місяців навчань та тренувань на базі льодової арени «Альтаїр» в Дружківці новобранці спортивної школи клубу підійшли до свого першого змагання – регіонального турніру з хокею «Золота шайба Донбасу».

В турнірі кожне місто (Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ та Слов’янськ) будуть представлені двома командами: старшою (спортсмени 9-11 років) та молодшою (спортсмени 6-8 років). Таким чином буде сформовано дві вікові групи по чотири команди в кожній.

Переможці змагання будуть визначені 7-8 лютого 2015 року. Змагання відбудуться на базі льодової арени «Альтаїр» (м. Дружківка, вул. Севастопольська, 5). По завершенні турніру відбудеться церемонія нагородження переможців та закриття турніру. В паузах між матчами свою майстерність глядачам продемонструють вихованці секції фігурного катання ДЮСШ.

 


Вас може зацікавити