ХК «Дніпро» продовжить своє існування і готуватиметься до сезону 2021/2022

Представники Херсонської обласної ради провели нараду за участю делегатів Федерації хокею України.

Під час засідання обговорювалась подальша доля місцевого хокейного клубу «Дніпро». Зокрема, представники фракцій дискутували щодо майбутнього розвитку команди, її співфінансування та нового менеджменту.

«Хокей, безумовно, ми маємо зберегти та розвивати, і ми докладемо максимум зусиль, аби це реалізувати. Проте нам необхідний ефективний менеджер, який буде бачити шляхи розвитку хокейного клубу та хокею в цілому», – зазначив керівник виконавчого апарату Херсонської обласної ради Юрій Соболевський

Також учасники наради були одностайні щодо підтримки не лише професійних клубів, а й дитячо-юнацьких шкіл, які мають виховувати якісні кадри для майбутньої зміни старших поколінь.

«Дуже радий, що вдалось відсторонитись будь-яких політичних забарвлень під час розмови і обговорювати саме розвиток спорту. За підсумками зустрічі можу з впевненістю сказати: команда «Дніпро» буде готуватись до нового сезону, а Федерація сприятиме популяризації хокею на Херсонщині», – підкреслив очільник ФХУ Георгій Зубко

Так, за підсумками зустрічі сторони вирішили, що «Дніпро» буде співфінансуватись із бюджету міста та області та продовжуватиме свою діяльність, а Федерація буде підтримувати розвиток хокею на Херсонщині, а також проводитиме ефективну методологічну роботу.

Наостанок зазначимо, що 19 серпня має відбутись засідання Херсонської обласної ради, де визначатиметься розмір фінансування клубу «Дніпро».

Нагадаємо, що ХК «Дніпро» – бронзовий і срібний призер чемпіонату України з хокею з шайбою. Домашні ігри команда проводить на «Фаворит-арені».


Вас може зацікавити