«Харківські Берсерки» дозаявили: Антонова, Зайцева та Кісєльова

В УХЛ триває трансферне «вікно», тому черговою нагодою посилити склад сповна скористалися «Харківські Берсерки». Підопічні Ігоря Шаманського запросили до своїх лав трьох легіонерів з РФ: Єгора Антонова, Алєксєя Зайцева та Ніколая Кісєльова. Останній, до речі, може вважатися умовним новачком, тому що цей сезон розпочинав якраз у харківській команді, але ще за попередньою назвою – «Рулав Одд».

21-річний нападник Єгор Антонов – нова постать в УХЛ. Молодий форвард вихованець московської школи «Центр». В 2015-2017 роках гравець захищав кольори юніорської команди московського «Динамо», а в сезоні-2017/2018 у складі збірної ФСО здобув рекордний у кар’єрі 31 (15+16) бал у 21 зустрічі. В наступні два сезони Антонов перейшов до «Амурських Тигрів» МХЛ РФ, а останнім клубом Єгора був фінський «ТуТо» у молодіжній лізі Фінляндії.

Форвард Алєксєй Зайцев вихованець череповецької школи хокею. Ще «вчора» 29-річний нападник захищав кольори херсонського «Дніпра» (три неповних сезони), але швидко знайшов собі інше місце роботи у Харкові. Також в профайлі Зайцева є досвід виступів за «Кременчук» (10 ігор і 10 очок в сезоні-2019/2020) та «Маріуполь» (19 ігор, 2 шайби, 8 асистів в сезоні-2020/2021), а десять років тому Алєксєй спробував себе в одній грі КХЛ у складі «Сєвєрсталі». До речі, Зайцев добре товаришує з іншим новим-старим гравцем команди – Ніколаєм Кісєльовим.

Нападник Ніколай Кісєльов так само вихованець череповецької школи хокею і він добре знайомий харків’янам, бо нинішній чемпіонат УХЛ розпочинав у складі «Рулав Одд». Також в кар’єрі 27-річного хокеїста значаться виступи за «Алмаз» МХЛ (4 сезони), казахстанський «Теміртау», «Єрмак» з Ангарська і німецький «Бад Кіссінген». Але найбільшу згадку Кісєльов залишив про себе у «Кременчуці» (2018-2021), де хокеїст не лише очолював реєстр найкращих бомбардирів ліги (38 шайб, 63 очки в 38 іграх сезону-2018/2019), а й допоміг команді Олександра Савицького здобути чемпіонський титул у 2020 році.


Вас може зацікавити