Кафедра спортивних ігор НУФВСУ оголошує набір студентів на навчальний рік 2021/2022

Національний університет фізичного виховання та спорту України, а саме кафедра спортивних ігор, оголошує набір студентів на прийдешній навчальний рік 2021/2022.

Університет має IV (найвищий) рівень акредитації. На освітньому  ступені бакалавр напряму підготовки «Фізична культура і спорт» здійснюється навчання за спеціалізацією: тренерська діяльність в обраному виді спорту (американський футбол, бадмінтон, баскетбол, бейсбол, більярдний спорт, волейбол, гандбол, гольф, настільний теніс, регбі, сквош, теніс, хокей, шахи та інші спортивні ігри).

Термін навчання за денною формою – 4 роки, на заочній формі – 5 років.

Сферою діяльності випускників є: ДЮСШ, СДЮСШОР, училища олімпійського резерву, спортивні ліцей-інтернати, ШВСМ, центри олімпійської підготовки, національні збірні команди, національні федерації України, спортивні клуби, фітнес-центри та тренажерні зали, науково-дослідні установи, загальноосвітні школи, ліцеї, технікуми, колективи фізичної культури, заклади вищої освіти.

Військова кафедра. Університет має договір з Національною академією Служби безпеки України та Національним університетом оборони України імені Івана Черняхівського про військову підготовку студентів за програмою підготовки офіцерів запасу. 

Магістратура. Після здобуття освітнього ступеня бакалавр є можливість розширення своїх знань, навичок, вмінь та сфери діяльності на освітньому ступені магістр за наступними спеціалізаціями: менеджмент і маркетинг у спорті, менеджмент і логістика у спорті, олімпійський спорт, професійний, неолімпійський та адаптивний спорт, психологія спорту, спортивна дієтологія, теорія та методика спортивної підготовки в олімпійських видах спорту, теорія і методика фізичного виховання в системі підготовки здобувачів спеціальної вищої освіти, фізичне виховання у вищих навчальних закладах, фітнес та рекреація, фізіологія рухової активності, фізична реабілітація, біомеханіка спорту, екологія спорту, фізична підготовка у військових формуваннях, правоохоронних структурах та спеціальних службах, фізична терапія, ерготерапія, туризмознавство, кіберспорт (eSports).

Термін навчання у магістратурі: за денною формою  – 1 р. і 6 міс., на заочній формі – 1 р. і 10 міс. Особи, які мають освітній ступінь магістр, отримують право на вступ до аспірантури (доктора філософії), а потім до докторантури (доктор наук з фізичного виховання і спорту).

Ціни за навчання: денна форма – 18500 грн./рік, заочна – 11000 грн./рік (ціни станом на 2020 рік).

Вступне випробування:

  • Творчий конкурс (з обраного виду спорту).

Сертифікати УЦОЯО 2018-2021 (усі базового рівня): 

1) Українська мова 
2) Біологія
* Можливий вступ без сертифікатів ЗНО за програмою «Подвійний диплом»

В університеті є 3 гуртожитки різного рівня комфорту та ціни.

Творчий конкурс відбудеться з 1 по 13 липня 2021 року, прийом заяв з 14 по 23 липня 2021 року.

За консультацією та більш детальною інформацією щодо вступу звертатись за адресою: 

вул. Фізкультури 1 (ст. метро «Олімпійська»), кафедра спортивних ігор – 5 корп., 3 пов., каб. 305, тел. (044) 289-76-62 або e-mail: sg-nupesu@ukr.net.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри – Серебряков Олег Юрійович (0673214351).

Для спортсменів високого рівня створені сприятливі  умови для поєднання навчання і спортивної кар’єри: навчання за державним замовленням, індивідуальний графік відвідування занять, перенесення складання сесії тощо.


Вас може зацікавити