Ірина Бруслиновська: зусилля команди та розум виграють чемпіонати

Президент хокейного клубу «Лавина» Ірина Бруслиновська поділилася своїми очікуваннями від четвертого туру чемпіонату України серед жіночих команд.

«Талант – вигравати окремі матчі, а зусилля команди та розум виграють чемпіонати!

Чемпіонат України з хокею серед жінок досягає неабиякого апогею! Титанічна праця Організаторів та Керівників хокейних клубів призвела до шаленого успіху та популяризації хокею на льоду серед жінок!

Повага та захоплення рідних, любов вболівальників та заздрість суперників, щоденна праця над собою та взаємодопомога колег – ось що супроводжує кожного та команду в цілому на протязі змагань. Пристрасть до перемоги та любов до «сильного» виду спорту охопила славетні міста України – Київ, Дніпро, Харків та Кременчук!

Та це тільки початок, на досягнутому успіху – Жінки не зупиняються! Завдяки небайдужості адміністрації мiста та керiвництва СК «Айсберг» хокейний Клуб «Лавина» має унікальну нагоду приймати четвертий тур національного Чемпіонату з хокею серед жінок в своєму місті. Шановні вболівальники та фанати хокею! Запрошуємо Вас на, захоплюючий, різноманітний, сильний за духом, видовищний та чарівний хокей на льоду серед жінок!»

Ця подія розпочнеться 3 лютого 2017 року о 18:00 на Льодовій Арені «Айсберг», вул. Київська 77.


Вас може зацікавити