Глєб Бандуркін: «У грі з «Кременчуком» нас підвели вилучення на початку гри»

Новачок херсонського «Дніпра» влився до лав команди Віктора Богатирьова безболісно. Принаймні, таке враження склалося зовні. У обох поєдинках за новий клуб у рамках Кубка України російський нападник закинув по шайбі у ворота БСФК і «Кременчука», відразу ставши одним із ключових виконавців команди.

– Глєбе, у поєдинку проти «Кременчука», в якому вирішувалася доля другої перепустки у фінал Кубка України, «Дніпро» виглядав дуже непогано. Можливо, за якістю це був найкращий поєдинок команди на турнірі. Але результат невтішний – 1:5.

– Всі хлопці без винятку билися, старалися, виклалися на льоду сповна. Ми намагалися виграти. Але нас підвели два вилучення на початку гри. Після них ініціативою заволодів «Кременчук». Суперник розпочав гру дуже агресивно. Ми намагалися не поступатися, нав’язували свою гру на кожному клаптику поля. Пропустивши в меншості, ми не опустили рук і намагалися вирівняти гру. Та трохи не вийшло.

– Не виключено, шанс зачепитися за позитивний підсумок був тоді, коли Алєксєй Басков у середині третього періоду за рахунку 1:3 не реалізував булліт?

– У нас і без того було чимало гарних моментів, не лише у Льохи Баскова. Не пощастило. Що ж, будемо працювати над реалізацією. Добре, що створюємо гольові моменти. Залишилося їх використовувати.

– Ви з Басковим швидко влилися в новий колектив. Тренер поставив вас в одну ланку до Віталія Кірющенкова. Знайшли з ним спільну мову?

– Коли приїхав у лави «Дніпра», майже зі всіма його представниками довелося знайомитися. Ми приїхали до Кременчука перед завершенням стартового матчу херсонської команди проти «Сокола». Звісно, рахунок 1:11 у тому матчі вразив, але ми розуміли, що «Дніпру» банально бракувало людей. Тому, власне, нас і кликали. Я ж грав проти херсонців один матч у складі «Рулав Одда». Бачив, що то гарна, технічна команда, з достатньою кількістю хокеїстів, здатних вирішити долю гри. Я ж особисто раніше не грав з Кірющенковим, ні з більшістю інших хлопців. Не працював під керівництвом Віктора Богатирьова. Але вони гарно прийняли нас із Басковим. Через те нам відразу все почало виходити. Проте додавати ще є куди. Наразі я також був дуже втішений, що нас до Кременчука приїхали підтримати херсонські вболівальники. Дякуємо вам, будемо грати за вас і для вас.

– Тепер «Дніпро» повинен знову зосередитися на чемпіонаті. Кубкові матчі додали вам впевненості в тому, що команда зможе в плей-оф боротися на рівних з «Соколом» і «Кременчуком»?

– Так. Ми бачимо, що здатні боротися з усіми командами українського чемпіонату без винятку. Ми налаштовуємося на перемогу в кожному матчі, незалежно від того, хто нам протистоятиме.


Вас може зацікавити