Натуральний хет-трик Абаджяна забезпечив «Берсеркам» другу перемогу в сезоні

«Харківські Берсерки» вдруге в сезоні взяли гору над «Києвом», а героєм зустрічі став злий геній «Києва» Євген Абаджян, який оформив натуральний хет-трик та у двох матчах проти столичної команди закинув 5 із 8-ти командних шайб!

«Харківські Берсерки» «Київ» – 6:1 (1:03:12:0)

Шайби: 1:0 – Абаджян (Матвієнко), 7:32. 2:0 – Абаджян (менш.), 20:55. 3:0 – Абаджян (Мурин, Безуглий), 23:06. 3:1 – Зик (Люлюк), 25:50. 4:1 – Осадчий (Мазур), 36:23. 5:1 – Мельников (Матвієнко, – більш.), 46:06. 6:1 – Кашевко, 48:37.

«Берсерки»: Дяченко; Горбунов – Матвієнко, Кльонов – Мельник, Пруський – Деревянко; Безуглий – Вал.Мурин – Абаджян, Бондарцев – Мельников – Кашевко, Мазур – Осадчий – Соляник, В.о. головного теренера – Павло Легачев.

«Київ»: Вязовов; Дворецький – Попович, Хонін – Горбунов, Стоцкій – Плесовскіх; Шилкін – Бондаренко – Черемнов, Макоревич – Швачка – Люлюк, Зик – Яценко – Древаль. Тренер – Дмитро Підгурський.

Арбітри – О.Батезатов, В.Торяник, лайнсмени – Д.Кузьменко, М.Кочура.

Інспектор – С.Дронговський (Київ).

Штраф: 14 – 20.

Кидки: 23 (6+5+12) – 41 (17+14+10).

30 жовтня. Кременчук. Арена «Айсберг».

У зустрічі аутсайдерів чемпіонату України гостріше розпочали кияни і якби не натхненна гра воротаря Богдана Дяченка, який в одному з епізодів ключкою врятував команду від вірного гола після кидка Олексія Черемнова, ще не зрозуміло куди б хитнувся маятник…

Не забиваєш ти – заб’ють тобі. Відоме спортивне правило спрацювало і цього разу: злий геній «Києва» Євген Абаджян втік на оперативний простір і кинув під пасткою Владислава В’язовова – 1:0. У дебюті другого періоду в меншості той же Абаджян знову блиснув індивідуальною майстерністю та вмінням забивати у ближній кут, а на 24 хвилині «87» номер «Берсерків» оформив хет-трик, перенаправивши шайбу в порожній кут із п’ятачка – 3:0. Таким чином, герой зустрічі закинув за одну зустріч рівно стільки ж, скільки Євген закинув за весь минулий чемпіонат у 17 поєдинках. Усього ж в активі Абаджяна вже 8 шайб у 8 матчах і такої результативності може позаздрити більшість гравців поточного чемпіонату України.

Що ж, як і в першій грі чемпіонату 6 жовтня (2:1 ОТ), харків’яни перемогли команду Дмитра Підгурського завдяки індивідуальній майстерності Євгена Абаджяна, а ось «Київ» без групи провідних форвардів (Куцевича, Кичі, Рослякова) зазнав восьмої поразки у восьми поєдинках чемпіонату України і навіть не «зачепився» за нічию.

Вас може зацікавити