Готуйтесь вболівати! Чемпіонат України з хокею з шайбою серед жінок повертається

Уже 2 квітня стартує чемпіонат України з хокею з шайбою серед жінок.

Цей сезон був непростим для кожної із учасниць прийдешніх змагань. Через карантинні обмеження довелось переформатувати тренувальний процес і перенести чимало офіційних стартів, серед яких і чемпіонати світу в різних Дивізіонах. Але на початку квітня ми знову зберемось разом, аби дати рестарт жіночому хокейному сезону.

Зазначимо, що за звання чемпіонок країни боротимуться три колективи – столична «Україночка», харківські «Пантери», а також «Дніпровські Білки» з Дніпра. До слова, харків’янки минулого сезону вибороли срібло, а киянки стали бронзовими призерками. Представниці ж Дніпра вперше за три роки зіграють у національній першості та зможуть поборотись за дебютні нагороди чемпіонату України.

Через складну епідеміологічну ситуацію змагання відбудуться в скороченому форматі. Так, протягом трьох днів – із 2 до 4 квітня – команди відіграють три матчі та за їхніми підсумками визначать володарок золотих, срібних і бронзових медалей національної першості. Із повним регламентом можна ознайомитись за посиланням. Чемпіонат прийматиме броварська льодова арена «Термінал».

На жаль, Київська область, зокрема, і місто Бровари, станом на 29 березня перебувають у «червоній» карантинній зоні, що не дозволяє вболівальникам бути на трибунах, але Федерація хокею України організує онлайн-трансляцію всіх ігор, тож Ви зможете вболівати за свої улюблені колективи вдома. Посилання на показ матчів будуть опубліковані згодом.


Вас може зацікавити