Гол Сигарьова на останніх секундах приніс «Донбасу» перемогу над «Соколом»

3 лютого в Дружківці в центральному матчі 31-го туру регулярного чемпіонату УХЛ зійшлися «Донбас» і «Сокіл».

«Сокіл» почав зі швидкої закинутої шайби – Сисак отримав відмінну передачу і провів другий гол у сезоні. Після цього донеччани навалилися на ворота Кубрицького і в заключній п’ятихвилинці стартового періоду не тільки зрівняли рахунок, але і вийшли вперед – по голу на свій рахунок записали Лялька і Карамнов.

У другому періоді обидва клуби стали жорсткіше грати в обороні, що позначилося і на кількості закинутих шайб. За підсумками другого відрізка зустрічі рахунок на табло не змінився – 2:1 на користь «Донбасу».

Третій ігровий відрізок для «Сокола» почався з закинутої шайби – Гільманов реалізував чисельну перевагу своєї команди і відновив паритет. Далі пішла гра до першої допущеної помилки, і першими її припустились «соколята» – серія рикошетів допомогла Сигарьову на останніх секундах основного часу прошити Кубрицького і вирвати перемогу в цьому матчі.


«Донбас» – «Сокіл» 3:2 (2:1, 0:0, 1:1)

Шайби: 0:1 Сисак (Кузьменко, Рубан), 2:36; 1:1 Лялька (Коренчук, Буценко), 14:22; 2:1 Карамнов (Пересунько, Костіков), 18:14; 2:2 Гільманов (Курбатов, більш.), 46:33; 3:2 Сигарьов (Бірюков, Мільохін), 59:27;

«Донбас»: Трифонов (Дьяченко); Пангелов–Юлдашев – Журавльов, Кожевников – Кобелєв, Колесніковс – Курбатов; Монс – Туркін – Захаров (К), Мільохін – Бірюков – Сигарьов, Лялька (А) – Буценко – Коренчук (А), Пересунько – Карамнов – Костіков.

«Сокіл»: Кубрицький (Дубровський); Андрейків – Голубич, Сисак – Платонов, Лисенко – Бєлінський, Малєтін; Рубан – Кузьменко – Міхнов, Павленко – Сімчук – Морозов, Гільманов – Смирнов – Гончаренко, Коржилецькій – Курбатов – Ступак.

Джерелоuhl.ua


Вас може зацікавити