Георгій Зубко – віце-президент Федерації хокею України

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін представив нового віце-президента організації. Ним став відомий громадський діяч Георгій Зубко.

За словами президента Федерації на Георгія Юрійовича покладаються завдання, пов’язані з розвитком дитячо-юнацького та жіночого хокею. Також новопризначений віце-президент буде куратором юніорської (U18) збірної команди України.

«Та модель, яку ми застосували в дитячій команді «Беркут-2000», дала свій результат. Наша мотивація – надати стимул молодим хокеїстам захищати кольори збірних України. Для цього ми маємо надати їм три основні складові: якісний тренувальний процес, якісну освіту та якісну змагальну практику. Дитячо-юнацький хокей – це фундамент, на якому будується решта великої хокейної піраміди. Я вдячний керівництву Федерації, що я отримав можливість брати безпосередню участь в цьому процесі. Попереду у нас багато роботи», – наголосив у своєму виступі Георгій Зубко.

Погодився з новопризначеним віце-президентом із Анатолій Брезвін: «Дійсно, основні проблеми йдуть від дитячо-юнацького хокею. Адже всі недогляди, допущені в роботі з юними хокеїстами, знаходять своє відображення на професіональних хокеїстах. Дитячо-юнацький хокей – це основа основ».


Вас може зацікавити