Георгій Зубко: Відкрито продаж квитків усіх категорій на матчі Чемпіонату світу. Оргкомітет залишає ціни незмінними!

Минулої п’ятниці стартував продаж квитків та абонементів усіх категорій на матчі чемпіонату світу з хокею 2017 року в Києві. Разом із цим відбулося прогнозоване підвищення цін на квитки та абонементи. Нова цінова політика квитків пов’язана із запланованим поетапним підвищенням цін на квитки усіх категорій. Але після тривалих обговорень оргкомітетом чемпіонату було прийнято рішення залишити стартові ціни на квитки та абонементи до 15 лютого. А тим, хто встиг придбати квитки за новою ціною оргкомітет обіцяє повернути різницю!

Ситуацію прокоментував віце-президент Федерації, голова оргкомітету Федерації з питань проведення чемпіонату світу Георгій Зубко: «Радий повідомити про відкриття нових секторів у продажу квитків та абонементів на усі матчі чемпіонату та привітати усіх уболівальників з новиною, що оргкомітет залишає стартову ціну від 50 гривень на квитки до 15 лютого незмінними!

Наша мета – надати змогу усій країні побачити справжнє шоу світового рівня на власні очі! Саме тому ми розпочали продаж квитків з ціни, яка є доступною кожному і залишаємо її незмінною до 15 лютого!

Для нас є дуже важливою думка уболівальників, саме тому ми відповідально підходимо до питання старту підвищення ціни на квитки та абонементи, яке заплановано розпочати одразу після завершення акції».

Також Георгій Зубко зазначив, що оргкомітет формував цінову політику спираючись на дані отриманих із соціальних опитувань та досліджень серед мешканців різних міст України. «Під час розробки концепції продажу квитків на матчі чемпіонату світу ми плануємо поетапне підняття цін одразу після завершення акції. Також ми відповідально ставимося до питання формування спеціальних програм для школярів, учнів ДЮСШ, воїнів АТО та інших соціальних категорій і передбачаємо надання квитків для відвідування матчів чемпіонату світу.

Друзі, часу до старту чемпіонату залишається дуже мало та ми раді зазначити, що ажіотаж зростає не лише серед українських вболівальників а й гостей з багатьох країн світу. Хочу наголосити, що окрім суто спортивного змагання кожен вболівальник, який завітає до Київського Палацу спорту 22-28 квітня 2017 року отримає незабутні враження від рівня проведення розважальних заходів та концертів, що супроводжуватимуть матчі чемпіонату.

Тому я закликаю усіх уболівальників вже зараз придбавати квитки на сайті офіційного квиткового партнера або в касах та ставати частиною нової історії українського хокею!».

Нагадаємо, що чемпіонат світу з хокею 2017 року в Дивізіоні ІА відбудеться з 22 по 28 квітня на льоду київського Палацу спорту. За дві путівки до еліти світового хокею змагатимуться національні збірні команди Угорщини, Казахстану, Польщі, Австрії, Південної Кореї та України.

Квитки на матчі чемпіонату можна придбати за наступним посиланням.


Вас може зацікавити