ФХУ шукає спеціалістів у Спортивний комітет. Хочеш допомогти – заповни анкету!

Федерація хокею України розпочинає активний пошук фахівців для свого Спортивного комітету. Ми відкриті до співпраці, аби разом розвивати хокей в Україні, і тому відкриваємо конкурс на потрапляння до складу новоутвореного органу в структурі ФХУ.

Кого ми хочемо бачити в нашій команді? 

1. Ваш досвід роботи у сфері хокею з шайбою має складати щонайменше 5 років (наприклад, у закладах спеціалізованої позашкільної освіти спортивного профілю (ДЮСШ, СДЮСШОР тощо), інших органах, організаціях, діяльність яких пов’язана із розвитком хокею з шайбою). 

2. Ви обов’язково повинні мати вищу освіту, бажано – зі спортивного фаху. Проходження будь-яких додаткових курсів у Вашому резюме завжди буде плюсом.

3. Для зручної внутрішньої комунікації та роботи у ФХУ Вам необхідно буде навчитись користуватись програмним забезпеченням Microsoft Office. 

4. Знання іноземної мови стане Вашою суттєвою перевагою.

5. Якщо Ви ще не є членом Всеукраїнської організації «Федерація хокею України», Вам необхідно буде приєднатись до нашої організації. Ознайомитись із положенням про членство у ФХУ можна ознайомитись на нашому сайті в розділі «Документи» («Статутна діяльність»).

6. Ви повинні бути готові стати рушієм змін, впроваджувати реформи, працювати в команді та брати активну участь у дискусіях, із ентузіазмом і новими ідеями братися за розвиток хокею з шайбою в Україні.

Якщо все, що описано вище, це про Вас, то заповнюйте анкету за посиланням:

https://forms.gle/meuFhDrZ2FiYx1jA8 

Дедлайн – 23 березня 2021 року.

Із обраними нами кандидатами зв’яжеться офіс Федерації хокею України для проведення індивідуальних співбесід.   


Вас може зацікавити