ФХУ розпочинає роботу над оновленим медичним протоколом для збірних

Тренерська рада Федерації хокею України провела засідання щодо прийдешніх зборів національної чоловічої та молодіжної команд.

Під час наради фахівці підбили підсумки навчально-тренувального процесу жіночої та юніорської збірних. Зокрема, велику увагу було приділено дотриманню медичних норм спортсменами.

Епідеміологічна ситуація в Україні не покращується, тому було прийнято рішення оновити медичний протокол навчально-тренувального процесу збірних України. А саме – розробити проєкт проведення тестувань спортсменів на COVID-19, а також правила перебування гравців і гравчинь на житлових базах і льодових аренах.

Головна мета тренерського та адміністративного штабу національних команд – створити закриті, але безпечні умови для підготовки спортсменів, щоб уникнути випадків захворювань коронавірусом і не завадити навчально-тренувальному процесу.  

Також під час наради спеціалісти обговорили підвищення якості роботи українських хокеїстів і хокеїсток у лавах збірної. Зокрема, продовжується розробка єдиного підходу до організації функціонування тренерсько-адміністративного штабу збірних – від U-18 до дорослої.

Так, до наступної наради, що запланована на 20 квітня, тренери підготують запити до виконавчої дирекції щодо інформації, яка їм необхідна для ліпшого планування тренувального графіку збірних України, зокрема, аналітично-статистичні дані.


Вас може зацікавити