ФХУ досягла домовленості про співпрацю з Canadian Commercial Corporation

У рамках візиту в Канаду перші особи Федерації хокею України – президент Георгій Зубко і виконавчий директор Олександра Слатвицька – зустрілися з представниками компанії Canadian Commercial Corporation (ССС).

ССС – створена у 1946 році з метою сприяння відбудові Європи після Другої світової війни  канадська федеральна корпорація уповноважена сприяти міжнародній торгівлі від імені канадської промисловості, зокрема з урядами іноземних держав. Ця організація надає послуги в абсолютно різних напрямах. За однієї умови: складовою договору має бути продукт, виготовлений безпосередньо в Канаді. ССС має гарантії від уряду країни, що всі проекти, за які вони беруться, будуть реалізовані в зазначені терміни і з тією якістю, яка визначена першочерговим контрактом. Навіть якщо підрядники, яких наймає ССС, з якихось причин не можуть виконати замовлення, проект одначе буде реалізований. Іншими словами, співпраця з ССС мінімізує ризики невиконання і недотримання термінів реалізації, а також щодо недостатності коштів для фінансування.

Спорт,і особливо хокей, є для ССС одним із пріоритетів. Canadian Commercial Corporation дуже зацікавлені в співпраці з Україною. Це не дивно, адже уряд Канади включив нашу державу до списку країн, з якими буде співпрацювати і підтримувати першочергово. Сприяє цьому й українське походження багатьох канадських посадовців.

Наразі дуже реальною є фінансова підтримка від ССС соціальних проектів в Україні. Не лише державних, а й комерційних, але обов’язково затверджених на рівні уряду нашої держави. Власне, тема розбудови хокейної інфраструктури в Україні була під час зустрічі представників ФХУ і ССС однією з ключових. Як відомо, в нашій державі стартувала програма будівництва льодових арен і вже визначені регіони, де будуватимуться перші об’єкти. ССС ця програма вельми зацікавила, а отже її участь у цьому проекті виглядає дуже реальною.


Вас може зацікавити