Федерація хокею України провела відео-конференцію зі своїми відокремленими підрозділами

Однією з ключових тем розмови була стратегія розвитку хокею в Україні.

Сьогодні в офісі ФХУ відбулася відео-конференція керівного складу федерації з головами відокремлених підрозділів. На зв’язку з виконавчим директором Олександрою Слатвіцькою, спортивним директором Юрієм Кириченком і директором із маркетингу ФХУ Сергієм Глущенком, були представники Києва і 15 областей: Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Волинської, Запорізької, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької і Чернігівської.

Серед головних тем, що обговорювалися під час відео-конференції були:

– статус відокремленого підрозділу;
– взаємодія відокремлених підрозділів з державними органами;
– спортивні заходи ФХУ сезону 2021/2022;
– маркетингова активність ФХУ;
– стратегія розвитку хокею в Україні до сезону 2033/2034
– робота батьківської ради

Зокрема, щодо стратегії ФХУ, було зазначено, що одним із головних завданнь буде побудова чіткої і логічної вертикалі українського хокею за рахунок максимально ефективної взаємодії осередків і керівництва ФХУ. Регіони повинні стати справжньою опорою хокейного центрау виконанні завдання повернення нашого хокею на найвищій світовий рівень.

У свою чергу, за словами виконавчого директора Олександри Слатвіцької, офіс Федерації, повинен перетворитися на своєрідний «сервісний центр» до якого могли б звернутися у будь-яких питаннях регіональні керівники, хокеїсти, тренери, юні гравці, їхні батьки, тощо.

Наприкінці відео-конференції домовились про те, що під час наступного такого заходу, голови відокремлених осередків Федерації хокею України представлять свій план розвитку хокеї в кожному регіоні


Вас може зацікавити