Федерація сприятиме проведенню національного чемпіонату серед жіночих команд

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Федерації хокею України.

Серед питань порядку денного було розглянуто першочергові заходи щодо сприяння розвитку в Україні хокею серед жінок. В рамках розгляду цього питання виконком прийняв рішення щодо підготовки та проведення національного чемпіонату серед жіночих команд в сезоні 2016-2017 років у випадку наявності достатньої кількості команд для проведення змагання. При цьому Анатолій Брезвін наголосив на важливості розвитку хокею серед жінок: «Ми розуміємо, що для виходу на серйозний рівень потрібен час та побудова серйозної структури хокею серед жінок, починаючи від груп в ДЮСШ і закінчуючи професіональними командами. Втім з чогось потрібно розпочинати. Тому проведення національного чемпіонату серед жіночих команд є одним із першочергових завдань».

Окрім цього президент Федерації наголосив на необхідності розробки комплексної програми розвитку хокею серед жінок та створенню при відділеннях хокею в ДЮСШ груп підготовки для дівчат.

Розглянули члени виконавчого комітету й проблемні питання діяльності дитячо-юнацьких спортивних шкіл з хокею. Аналіз спортивної та матеріально-технічної ситуації у вітчизняних ДЮСШ буде продовжено.


Вас може зацікавити