Федерація оголошує конкурс на розробку логотипу чемпіонату світу

З 18 по 24 квітня 2015 року Україна прийматиме чемпіонат світу з хокею серед чоловіків. За дві путівки до елітного дивізіону боротимуться національні збірні команди Казахстану, Італії, Японії, Угорщини, Польщі та України.

У зв’язку з цим та з метою популяризації чемпіонату серед вболівальників Федерація хокею України оголошує конкурс на розробку офіційного логотипу чемпіонату. В конкурсі можуть брати участь всі бажаючі не залежно від віку, професії та громадянства.

Для участі у конкурсі необхідно:

1. Надіслати на електронну адресу press@fhu.com.ua варіант логотипу чемпіону у електронному вигляді у форматі ai, cdr, eps, jpg чи png.

2. Логотип має відповідати усім параметрам брендбуку Міжнародної федерації хокею і бути виконаним у формі хокейного майданчика у пропорціях 60 х 113. Всі написи до логотипу (офіційна назва чемпіонату, рік, місто, дивізіоін) будуть додані організатором.

3. Вказати свої контактні дані – адресу електронної пошти, контактний телефон, ПІБ.

Рішення щодо переможця конкурсу прийматиме спеціальне журі, до складу якого входитимуть члени оргкомітету чемпіонату, з урахуванням думки вболівальників. Підведення підсумків конкурсу та нагородження його лауреатів буде здійснюватися виключно за рішенням журі.

Строки проведення конкурсу

Кінцевий термін подачі робіт – 20 липня 2014 року.

Журі відбере найкращі роботи та представить їх на розсуд вболівальників. Результати конкурсу будуть оприлюднені на початку серпня.

Нагородження переможців

Переможцю конкурсу буде вручено диплом, квитки на матчі чемпіонату світу та пам’ятні подарунки.


Вас може зацікавити