Федерація хокею України уклала нову угоду щодо розвитку збірних з НУФВСУ

Федерація хокею України розпочала новий етап співробітництва з Національним університетом фізичного виховання і спорту України.

Сторони за участю президента Федерації Георгія Зубка та ректора НУФВСУ Євгена Імаса уклали новий договір, що сприятиме поліпшенню підготовки юніорської та молодіжної збірних України з хокею з шайбою.

Уже найближчим часом буде сформовано комплексну наукову групу з фахівців університету, що досліджуватиме показники гравців національних команд. На базі зібраних даних розроблятиметься подальший навчально-тренувальний процес хокеїстів задля якісних виступів у лавах збірних України.

Також Федерація та Національний університет фізичного виховання та спорту України продовжують активну співпрацю в підготовці та підвищенні кваліфікації кадрів у сфері фізичної культури та спорту, розробці нових наукових проєктів і досліджень, а також у впровадженні інноваційних технологій у тренувальному процесі спортсменів.

Нагадаємо, що, попри скасування міжнародних змагань через пандемію COVID-19, наші молодіжна та юніорська команди продовжують підготовку до прийдешнього сезону 2021/2022 років. Наразі в Броварах під керівництвом Олександра Бобкіна тривають навчально-тренувальні збори команди U-20, а вже 17 травня свою підготовку розпочнуть представники збірної U-18.


Вас може зацікавити