Федерація хокею України оголошує рестарт і перезавантаження хокею в державі

Федерація хокею України представила нову програму розвитку хокею в Україні до 2033 року в рамках офіційної презентації в Києві.

Нова стратегія розрахована на 12 років – час, за який із юного любителя спорту виростає професіональний хокеїст. Одне з амбітних завдань громадської організації – представити збірну України на зимових Олімпійських іграх у 2034 році, а для цього необхідно підготувати потужну команду, що буде боєздатною вже у 2033-му.

«Діти мріють. Бути на хокеї. Спробувати грати. Ви ж розумієте, що у 2034 будуть грати сьогоднішні діти. Здається, що це так далеко, але насправді це – наше найближче майбутнє. Наше завдання – запалити, захопити грою. І, авжеж, розробити нову методику підготовки спортсменів. Аби потім отримати високі результати», – підкреслив президент Федерації Георгій Зубко.

Колектив Федерації вже зробив колосальну роботу, дослідивши найкращі моделі розвитку хокею у світі – від США до Словаччини, заручившись підтримкою фахівців зі Швеції, Фінляндії та Канади та знайшовши партнерів зі світовими іменами, які готові разом докладати максимум зусиль задля розвитку хокею в Україні. 

У подальших планах Федерації – реалізація державної програми з розбудови хокейної інфраструктури в Україні, яку вже розглядає президент Володимир Зеленський, збільшення кількості професійних клубів із 8-ми мінімум до 16-ти, підвищення кваліфікації українських тренерів, підтримка аматорського хокею та створенняхокейної фан-родини в Україні. 

Уже 20 серпня стартуватиме нова інформаційна кампанія Федерації «Хокей починається з…». Її мета – розпалити вогонь у серцях хокейних уболівальників і закохати нових фанів у найшвидший командний вид спорту у світі. 

Наразі вболівальникам вже було представлено оновлений логотип Федерації – тризуб із силуетом хокеїста. Він має стати поштовхом до поглибленої співпраці з новими маркетинговими партнерами та спонсорами в майбутньому. У планах – активна робота над подальшим оновленням айдентики громадської організації, аби зробити її сучасною та такою, що легко запам’ятовується й асоціюється з хокеєм.


Вас може зацікавити