Федерація хокею України оголошує прийом заявок на участь в чемпіонаті України з хокею

Федерація хокею України на правах офіційного організатора спортивних змагань з хокею оголошує прийом заявок від хокейних клубів на участь в національному чемпіонаті України з хокею в сезоні 2021-2022 років.

Для участі в чемпіонаті необхідно надіслати на електронну адресу Федерації office@fhu.com.ua гарантійний лист встановленого зразка, а також укласти двосторонній Договір на участь у чемпіонаті.

Прийом заявок триватиме до 15 липня 2021 року. До участі в змаганні можуть бути допущені професіональні хокейні клуби різних форм власності, команди ФСТ, збірні команди областей.

Кожна команда-учасниця проведе щонайменше 40 матчів у регулярному чемпіонаті. Команди зможуть використовувати у матчах не більше 10 легіонерів. Перед початком змагань домашні арени команд-учасниць пройдуть процедуру допуску до змагань (ліцензування). Комітет хокейних арбітрів, який наразі активно працює над підвищенням якості суддівства, перед початком сезону проведе семінари з командами-учасницями щодо трактовки правил гри.

Федерація, як основний правовласник, візьме на себе видатки з організації трансляцій матчів змагання, маркетингової підтримки чемпіонату та суддівства матчів.

Вступний внесок для участі в чемпіонаті – відсутній.

Старт сезону заплановано на кінець серпня, відразу після проведення відновленого розіграшу Кубку України.

Нагадаємо, що переможець чемпіонату буде представляти Україну у єврокубках.


Вас може зацікавити