Федерація хокею України на Atlas Weekend!

Цьогоріч Федерація хокею України в партнерстві зі світовим брендом Mastercard братиме участь у наймасштабнішому літньому фестивалі країни Atlas Weekend.

Із 5 до 11 липня всі відвідувачі заходу зможуть завітати до хокейної локації та насолодитись «крижаною» прохолодою в ці спекотні літні дні.  

Для гостей Atlas Weekend Федерація влаштувала спеціальну фотозону у вигляді мініхокейної арени. Варто зауважити, що локація є доволі багатофункціональною. За потреби тут можна охолонути та відпочити на справжній хокейній лаві. А в цей час наші промоутери розкажуть Вам, чому варто обирати саме хокей для занять спортом. 

Також відвідувачі матимуть змогу виграти класні призи від ФХУ.  

Аби безкоштовно отримати прохолодний напій, необхідно зробити фотографію на хокейній локації Федерації, опублікувати її в соціальній мережі Instagram і відмітити на світлині профілі Федерації (@fhu_official) та Mastercard (@mastercardukraine).

Ба більше, гості Atlas Weekend можуть зареєструватись у наших промоутерів і позмагатись за справжні хокейні брендовані подарунки. Їхній розіграш відбуватиметься кожного вечора з 5 до 11 липня о 18:30. 

Зазначимо, що хокейна локація від Федерації знаходиться на ВДНГ поруч із павільйоном №6 та головним входом на фестиваль. Завітати до мініарени можна з 14:00 до 22:00. 


Вас може зацікавити