Favorit став партнером Федерації хокею України

Федерація хокею України та Favorit – один з лідерів ринку України в сегменті gaming & sport entertainment, домовилися щодо партнерства. За підтримки «Офіційного Генерального Спонсора»  Favorit в столичному Палаці Спорту в період з 12 по 18 грудня відбудеться Чемпіонат світу з хокею U20.

На льодовій арені зустрінуться збірні України, Італії, Франції, Естонії, Угорщини і Польщі.

«Вже втретє поспіль Міжнародна федерація хокею довіряє нам проведення Чемпіонату світу. І для Федерації хокею України, і для мене особисто – це велика честь, адже це доказ того, що ми вдало справлялися зі своєю роботою на минулих чемпіонатах. Але проводити заходи такого масштабу просто неможливо без партнерів. Ми раді співпраці з компанією Favorit і дякуємо їм за це. – зазначив президент Федерації Анатолій Брезвін.

Чемпіонат світу U20 для Favorit надзвичайно важливий – компанія буде активно вболівати за молодіжну збірну України. Напередодні Favorit  став титульним спонсором «молодіжки».

«Дружба з молодіжної збірної з хокею для нас дуже важлива. Ці хлопці надихають своєю грою, запалюють драйвом. І щоб цими емоціями зарядити якомога більше людей, ми хочемо направити максимум зусиль на залучення вболівальників на трибуни. У нас величезний досвід у реалізації спортивних партнерських проектів, і я переконана, що у нашої «молодіжки» буде найкраща підтримка», – коментує партнерство Катерина Машевська, директор з комунікацій Favorit.

Молодіжна збірна команда України з хокею з шайбою – національна молодіжна команда України (чоловіча). Вона складається з гравців не старше 20 років. Команда представляє країну на міжнародних змаганнях з хокею. До складу команди, який буде представлений на чемпіонаті в грудні, увійдуть гравці з українських та зарубіжних клубів. Крім того, хочеться відзначити, що 80% хокеїстів в минулому році захищали честь країни на юніорському чемпіонаті світу в Києві і змогли здобути заповітну перемогу.

***

Favorit Sport – міжнародна компанія, один з лідерів сегмента gaming & sport entertainment. У 2019 відзначає 20 років діяльності в Україні. Компанія активно підтримує розвиток спорту, виступаючи партнером футбольних клубів «Динамо», «Зоря», «Десна», «Арсенал», «Маріуполь».

Амбасcадорами бренду є Олександр Усик – боксер, абсолютний чемпіон світу і Андрій Ярмоленко – гравець Національної збірної з футболу. У 2019 до команди Favorit Sport приєднався Андрій Шевченко – переможець Ліги Чемпіонів, кращий бомбардир в історії збірної України з футболу, Володар «Золотого м’яча» 2004 року.


Вас може зацікавити