eWorld Championship 2022 IIHF: представляємо учасників від України

Владислав Кривченков та Владислав «House Pro» Лактіонов будуть представляти Україну на eWorld Championship 2022 IIHF. Вони збираються здійснити фурор на груповому етапі.

Коли IIHF запропонувала вперше вийти на віртуальний лід у 2020 році, Україна ще не брала участі у прем’єрному чемпіонаті світу з кіберспорту IIHF. І ось у 2022 році українці нарешті дебютують на eWorld Championship IIHF, змагаючись у NHL™22.

Провідні хокейні нації не повинні недооцінювати Україну. В онлайн-відбірному матчі на PlayStation Владислав «House Pro» Лактіонов продемонстрував, чого можуть очікувати його суперники на груповому етапі чемпіонату світу. Три переконливих перемоги з рахунком 3:0 ґарантували йому турнірний успіх.

Стабільний в обороні, в атаці впевнений

У півфіналі «House Pro» зіграв бездоганно проти Фабіана «Prossliner» Просслінера. Перемога 3:0 вивела українці в фінал, де йому довелося зіграти з Ніко «Official_Fungus» Кемпе. Ще дві перемоги з рахунком 3:0 підкріпили стійкість Владислава в обороні та впевненість у нападі. З «House Pro» на консолі Sony пара з України розпочне груповий етап на початку липня з хорошим оснащенням. Разом із Лактіоновим в eWorld Championship 2022 візьме участь його тезка Владислав «Владислав» Кривченков.

На віртуальній доріжці з 2008 року

Уболівальник донецького «Донбаса» та «Піттсбурґ Пінґвінз» раніше грав лише у внутрішньоукраїнських турнірах НХЛ, але робив це з 2008 року. Завдяки своєму досвіду Кривченков може ідеально доповнити «House Pro». Українці сподіватимуться здивувати світову еліту та кинути виклик найкращим націям eWorlds.

Презентації решти учасників та інші цікавинки про eWorld Championship 2022 читайте, перейшовши за посиланням на офіційну сторінку турніру на сайті IIHF.

Ніклас Азфальґ, Адам Штайсс, IIHF


Вас може зацікавити