Євген Аліпов: «Ми маємо йти в ногу з часом»

Головний тренер жіночої збірної України з хокею Євген Аліпов став гостем презентації нового логотипу Федерації хокею України та програми розвитку хокею до 2033 року. Євген Леонідович поділився емоціями щодо проведеного заходу, а також висловив свої враження від нового логотипу та стратегії ФХУ.

– Євгене Леонідовичу, ми розпитували Ваших колег щодо формату презентації. Поки всі дотримуються одностайної думки, що все було дуже добре організовано. Що скажете Ви?

– Погоджуюсь, що все було на дуже хорошому рівні. Мені сподобалося, що Федерація підійшла саме з такого боку до цього заходу.

– Яка Ваша думка щодо нового логотипу? Що саме сподобалося?

– Насправді, старий логотип мені теж подобався. Він не був поганим. Але у «Пежо», наприклад, був логотип із зображенням лева, а потім вони його переробили, і він навіть став схожим дещо на «Ламборгіні». Наш новий логотип мені подобається. Він помітний, впізнаваний, агресивний. Це добре. Ми маємо мінятися. Уже 2021-й рік надворі, тому зміни мають бути. Вони мусять бути позитивними, тому все йде, як треба.

– Президент ФХУ Георгій Зубко представив програму розвитку українського хокею на 12 років. Що думаєте про неї?

– Добре, що стратегія загалом з’явилася. Тішить, що є розуміння, якій ланці нашого хокею куди розвиватися, що необхідно конкретно додавати. Думаю, якщо докладемо достатньо спільних зусиль, то нам усе вдасться. І чоловічий, і жіночий, і дитячий хокей мають іти в ногу з часом. Тому дуже задоволений, що ми маємо цю програму розвитку.


Вас може зацікавити