Єдина методика підготовки хокеїстів в Україні. Буде створено три робочі групи

Відбулось чергове засідання Спортивного комітету Федерації хокею України.

У рамках заходу було порушено питання створення в Україні програми «Ukraine Selects». План щодо її реалізації презентували Андрій Савченко та Юрій Кириченко

Також Спорткомітет запропонував Федерації взяти участь у глобальній програмі «World Selects», тобто створити дитячо-юнацьку команду, яка б представляла Україну на міжнародному рівні. Зокрема, базою майбутнього колективу можуть стати хокеїсти команди-переможця чемпіонату України U-14 (2008 р.н.) наступного сезону.

Під час наради виступив і голова новоствореного Батьківського комітету ФХУ Юрій Шевчук. Пан Юрій відзвітував про свої зустрічі з батьками в різних містах України, а також надав перелік бажаних корективів щодо дитячо-юнацьких національних першостей, які озвучували батьки юних спортсменів.

Завершальним питанням наради стала розробка єдиної методики підготовки юних хокеїстів. Так, голова Спортивного комітету ФХУ Олександр Годинюк заявив, що буде створено три робочі групи. Перша займатиметься підготовкою спортсменів до 12 років, друга опікуватиметься гравцями 12-14 років, а третя працюватиме з віковою категорією 14 років і старше.


Вас може зацікавити