Дюжина шайб, ініціатива Гуцу та черговий камбек юнаків!

Юнацька збірна України у своєму другому товариському матчі в рамках підготовки до квітневого ЧС-2022 в Італії знову здобула вольову перемогу – 8:4! Цікаво, що тренерський штаб на чолі з Олександром Бобкіним задіяв у матчі одразу 25 хокеїстів, з яких два воротарі.

Україна (U-18) – «Робе» (Вшетін, Чехія) (U-19) – 8:4 (2:23:23:0)

Шайби України: Гуцу (2), Дубський, Кобіков, Трандафілов, Дахновський, Нікулін (більш.), Г.Сімчук (менш.).

Україна: Сердюк (Сисюк, 34); Нікулін – Дахновський, Шамардін – Кисельов, Пуздрановський – Трошкін, Курзенков – Козловський; Сидоренко – Дубський – Кобіков, Трандафілов – Крикля – Стецюра, Долін – Бонь – Гуцу, Лисак – Пазій – Тиченко, Г.Сімчук, Герасименко, Жеребко.

Буліти – 1:2 (Сидоренко).

8 квітня. Брумов-Билніце. Арена «Зимовий стадіон».

Як і в попередньому матчі на зборах у Брумов-Білниці, українці з перших хвилин зустрічі подарували супернику фору у дві шайби, а відіграватися почали на останній хвилині періоду, приголомшивши супротивника дуплетом від ​​Дубського та Кобікова у «роздягальню» з інтервалом у 23 секунди!

Початок другої третини матчу знову став неприємним сюрпризом для нашого голкіпера Сави Сердюка, але потім ініціативу у свої руки взяв наш легіонер у Чехії Олександр Гуцу, який оформив дубль та згодом отримав приз найкращому гравцю матчу.

На третій період команди вийшли за рахунку 5:4 на користь «синьо-жовтих» і зустріч вже пішла під наше диктування – далі рахунок тільки збільшувався і це дало привід супернику спровокувати бійку «два на два» на останніх секундах зустрічі…


Вас може зацікавити