ДЮСШ ХК «Придніпровськ» виповнилось 3 роки!

Наприкінці минулого тижня третю річницю від дня заснування відсвяткувала дитячо-юнацька спортивна школа хокейного клубу «Придніпровськ». Не зважаючи на досить короткий час існування команда цієї школи доволі успішно виступає в наймолодшій віковій категорії чемпіонату України серед юнаків.

Святкування відбулося безпосередньо на «робочому місці» – на льодовій арені. Традиційними кубками нагородили найкращих гравців січня місяця у своїх вікових групах – Миколу Клюшника, Мирослава Спаскіна та Михайла Гагаріна. А потім настала черга отримувати подарунки й наставникам юних хокеїстів. Сергій Зубков, Микола Остяков, Олег Чекришов та Артем Поспєлов разом із трьома членами батьківського комітету отримали пам’ятні подарунки з рук віце-президента Дніпропетровської міської федерації хокею Олександра Лаломова. Приємним сюрпризом для учасників заходу стали привітальні слова від вихованця дніпропетровського хокею, учасника чотирьох чемпіонатів світу у складі юніорської та молодіжної збірних команд України Даніїла Єлисєєва.

Після урочистостей на льоду «Льодової Арени» відбувся міні-концерт за участю артистки цирку на льоду Вікторії Лаломової, а також хокеїсти команди «Придніпровськ-2003» Дар’ї Цимеренко, яка продемонструвала свою майстерність володіння скрипкою.

Завершився святковий вечір частуванням святкового торту, виконаного у формі хокейного майданчика.


Вас може зацікавити