Дубль Попова і шат-аут Писаренка

«Дніпро» завдав гостьової поразки команді Броварського спортивно-фахового коледжу і здобув третю поспіль звитягу в рамках регулярного чемпіонату Української хокейної ліги.

БСФК (Бровари) – «Дніпро» (Херсон) – 0:4 (0:2, 0:1, 0:1)

Шайби: 0:1 – Дворник (Кирющенков, Бандуркин), 7:22. 0:2 – Попов (Сергєєв, Севанькаєв), 13:11. 0:3 – Сергєєв (Попов, Саврицький), 27:11. 0:4 – Попов (Сергєєв, Севанькаєв), 49:56.

БСФК: Сушак; Логач – Кисельов, Д.Давидов – Дахновський, Трошкін – Козловський, Іщенко – І.Бойко; Стецюра – Ступак – Бородай, Алдамжаров – Бешаров – Пасманік, Грабовецький – Андрющенко – Панченко, Р.Бойко – Портной – Кривоножкін. Тренер – Олександр Бобкін.

«Дніпро»: Писаренко; Голубич – Саврицький, Павлов – Ратушний, Панков – Будько, Горечишніков; Попов СергєєвСеванькаєв, Кирющенков – Хамматов – Тищенко, Бондаренко – Бандуркін – М.Дворник, Русаков, Булах. Тренер Віктор Богатирьов.
Кидки:
23 (7+6+10) – 37 (19+6+12).
Штраф: 4 (2+0+2) – 10 (0+8+2).

17
січня. Бровари. Арена “Термінал”. 176 глядачів.

Це була третя очна дуель команд у 2022 році (з урахуванням кубкового протистояння) та втретє перемога дісталася «Дніпру». Дива не сталося. Підопічні Віктора Богатирьова з усією серйозністю поставилися до аутсайдера і не залишили йому шансів на позитивний результат.

Мабуть, увесь фарт та націленість на ворота у БСФК залишилися в Кременчуці, де команда з Київщини шокувала УХЛ своїм суперкамбеком. Але проти «Дніпра» підопічні Бобкіна виглядали непереконливо навіть у форматі «5 на3», коли колектив БСФК отримав подвійну чисельну перевагу більше ніж на дві хвилини! Воротар гостей Сергій Писаренко майже не мав клопоту і без проблем зберіг свої ворота у недоторканності другий матч поспіль!

Зрештою, відзначившись в кожному з періодів, херсонці здобули звитягу і піднялися на третє місце в таблиці з 20-ма очками в 19-ти матчах. Лідер «Сокіл» в своєму доробку має 30 балів після 18-ти ігор. До речі, найближчої середи, 19 січня, в Херсоні якраз і зустрінуться «Дніпро» проти київського клубу.

«На більшість гравців БСФК лягло колосальне навантаження, – коментує гру наставник броварчан Олександр Бобкін. – Наші хлопці у рамках УХЛ та МХЛ провели чотири зустрічі за чотири дні з роз’їздами до Кременчука та Дружківки! Зрозуміло, свіжості нам не вистачило. І все ж, гадаю, на один гол ми таки награли, але воротар херсонців зіграв шикарно».

«Розпочали поєдинок, що називається «з коліс», тому стартовий відрізок вийшов непростим, – говорить тренер «Дніпра» Віктор Богатирьов. – Проте поступово наші хокеїсти вкотилися у гру, почали добре рухатися та створювати моменти, які зрештою довели до взяття воріт. Ще б реалізацію підправити і менше вилучатися, тоді б зовсім не було нарікань».




Вас може зацікавити