Дубль Ляльки та «суха» перемога «Кременчука»

«Кременчук» Олександра Савицького з тенісним рахунком переграв останню команду чемпіонату «Київ» (6:0) із гольовим дублем Віталія Ляльки та шат-аутом Данила Макаренка.

«Кременчук»«Київ» – 6:0 (1:02:03:0)

Шайби: 1:0 – Варава (Матусевич, Андрющенко), 8:47. 2:0 – Лялька (Матусевич, Ісаєнко), 24:36. 3:0 – Кривошапкін (Сенік, Матусевич, – більш.), 28:16. 4:0 – Лялька (Матусевич, Кривошапкін), 44:38. 5:0 – Брага (Сенік), 47:17. 6:0 – Тимченко (Андрющенко, Геворкян), 57:30.

«Кременчук»: Макаренко; Матусевич – Ісаєнко, Абдуллаєв – Кругляков, Максименко – Ігнатенко; Лялька – Кривошапкін – Сенік, Брага – Варава – Тимченко, Геворкян – Федоров – Андрющенко, Сібілевич – Кривенко – Т.Савицький, Гніденко. Тренер – Олександр Савицький.

«Київ»: Вязовов; Дворецький – Попович, Хонін – Горбунов, Стоцкій – Неверов; Шилкін – Бондаренко – Черемнов, Макоревич – Швачка – Люлюк, Зик – Яценко – Древаль, Плесовскіх. Тренер – Дмитро Підгурський.

Арбітри – О.Рябіков, В.Торяник, лайнсмени – Д.Кузьменко, Т.Черемашенцев.

Інспектор – С.Дронговський (Київ).

Штраф: 8 – 8.

Кидки: 28 (11+8+9) – 14 (6+4+4).

29 жовтня. Кременчук. Арена «Айсберг».

Дивлячись на результат, може скластися враження, що «Кременчук» не зазнав труднощів у дуелі проти аутсайдера, але перша третина матчу не вийшла легкою для господарів. Підопічні Олександра Савицького закинули лише одного разу і цей факт змусив тренера перейти на гру у три п’ятірки.

Цей хід підкоригував дії «кременчужан», підняв швидкості та приніс бажаний ефект. Незабаром Віталій Лялька закинув свої 8 та 9 шайби у сезоні, зміцнив лідерство у гонці бомбардирів та допоміг команді спокійно завершити зустріч, підштовхнувши коуча повернутися у третьому періоді на гру у чотири трійки нападу.

Також відмінний матч вдався захиснику Денису Матусевичу, який записав в актив чотири результативні передачі і воротареві Данилу Макаренко, який ліквідував у третьому періоді загрозу в забійному епізоді з Олексієм Черемновим і вистояв у третьому періоді, коли довелося півхвилини грати втрьох проти п’ятірки. Для Макаренка – це другий шат-аут у сезоні!

«Кременчук» здобув шосту перемогу у семи матчах чемпіонату, а у «Києва» у графі перемоги, як і раніше, «завис» сумний нуль.

Вас може зацікавити