Дубль Благого приніс «Білому Барсу» першу перемогу над «Соколом» у нинішньому сезоні

«Білий Барс» удома виявився сильнішим за «Сокіл» у 25-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою.

Уже в стартовому періоді білоцерківці дали гостям гідний бій. На четвертій хвилині протистояння дебютну шайбу в грі закинув злагоджений тандем Антон Рубан – Андрій Міхнов. Перший провів гол, а другий – асистував. Однак відповідь від господарів не змусила на себе чекати – відзначився Артем Грабовецький, який реалізував більшість. Так, на першу перерву команди пішли за рівного рахунку на табло – 1:1. 

Наступний ігровий відрізок підопічні Костянтина Буценка завершили без пропущених снарядів у володіннях Кирила Кучера. За три з половиною хвилини після повернення на лід Роман Благий із передачі Назарія Ружнікова вивів «барсів» уперед. Попри всі старання «соколят», ворота опонентів залишились «сухими», тож у вирішальній 20-хвилинці господарі майданчика стартували з мінімальною перевагою – 2:1.

Завершальний період розвивався за схожим сценарієм, що і попередній. Дубль оформив Благий, який провів гол за допомогою Сергія Бабинця. До слова, Бабинець уперше вийшов на лід у цьому сезоні, відновившись після травми. Як і в другому ігровому відрізку, кияни не змогли «прошити» ворота білоцерківців до кінця 20-хвилинки Так, рахунок залишився незмінним – 3:1 на користь «Білого Барса».


«Білий Барс» – «Сокіл» 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

Шайби: 0:1 Рубан (Міхнов, Кузьменко), 3:10; 1:1 Грабовецький (Ружніков, більш.), 7:45; 2:1 Благий (Ружніков), 23:25; 3:1 Благий (Бабинець), 43:32;

«Білий Барс»Кучер (Полгороднік); Грицюк – Кравець, Ядловський (А) – Логач, Гребеник (А) – Будько, Трошкін – Собко; Благой (К) – Качан – Бабинець, Грабовецький – Ружников – Бородай, Удовиченко – Брага – Лєсников, Петрошенко – Мороз – Тищенко.

«Сокіл»Кубрицький (Пеленський); Сушков – Бєлінський, Сисак – Платонов, Олендаренко – Лисенко, Середницький – Васильєв; Рубан – Кузьменко – Міхнов, Гончаренко – Павленко – Морозов, Гільманов – Смирнов – Панченко, Пойманов – Ступак – Сиротенко.


Вас може зацікавити