Дружківка стала абсолютним переможцем «Золотої шайби Донбасу»

На льодовій арені «Альтаїр» у місті Дружківці завершився другий регіональний дитячий турнір «Золота шайбу Донбасу». Цей турнір було організовано ДЮСШ хокейного клубу «Донбас». За два змагальні дні вісім команд провели 20 поєдинків та закинули 207 шайб, з яких 132 на груповому етапі та ще 75 у плей-офф.

Відоме усім прислів’я про те, що вдома й стіни допомагають, якраз підійшло до цього турніру. На рідному майданчику домінували юні спортсмени з Дружківки.

Шлях від групового етапу до золотих медалей в обох вікових категоріях хокеїсти з Дружківки подолали без очкових втрат. У фінальному матчі старшої категорії (юнаки 2005-2006 років народження) з мінімальною різницею в рахунку обіграли своїх однолітків із Краматорська (3:2). Молодша команда Дружківки (юнаки 2007-2008 років народження) з рахунком 8:5 перемогла суперників із Слов’янська.

В старшій віковій групі матч за бронзові нагороди краще провели хокеїсти Слов’янська, які у серії кидків для визначення переможця гри перемогли Костянтинівку (5:4 Б). А в молодшій групі Костянтинівка залишила без нагород Краматорськ (3:2).


Вас може зацікавити