Друга вольова перемога юніорської збірної України на турнірі в Угорщині

Україна- Японія 6:3 (1:2, 1:1, 4:0)

Україна: Суліма(Полгородник). Чолач – Палійчук, Кисельов – Прусський, Гребеник – Трошкін, Казаков. Коржилецький – Садовіков – Варава, Бородай – Гончаренко – Плохотник,  Остроушко – Зозовський – Савицький, Кривонижкін-Петрошенко

Шайби: 1:0 Бородай  (Гончаренко, 06:38). 1:1 Отомо (Ова 08:13). 1:2 Отава (Нішівакі, 13:45). 1:3 Ова (Джюня, 21:28 – більш.). 2:3 Савицький (Зозовський 29:00). 3:3 Коржилецький (Садовіков, 47:16). 4:3 Коржилецький (Кривонижкін, 49:52). 5:3 Зозовський (Чолач, Гребеник 54:44). 6:3 Коржилецький (Садовіков, Кривонижкін 58:57).

Вже другий день поспіль наші юніори доводять, що не все так безнадійно в нашому хокеї, здобуваючи чергову перемогу на міжнародному турнірі в угорському місті Дьор.

Тому знову, що вдвічі приємно, ця перемога виявилась вольовою. У вболівальників нашої юніорської дружини могло скластися відчуття “дежавю”- гра проти збірної з далекого сходу проходила наче під копірку вчорашньої зустрічі з господарями турніру. 

Відкривши рахунок в матчі зусиллями Дениса Бородая, наші “козаки” дали можливість юним “самураям” з початку  зрівняти рахунок, а до середини другого періоду мати, за досить рівної гри на зустрічних курсах, гандикап у дві шайби.

Але, долати самім собі створені труднощі, схоже, справжні українці мають вміти в любому віці. Що з честю й довели наші гравці. Тричі Коржелецький, Савицький та Зозовський увімкнули червоний лiхтар за воротами хокеїстів з країни сакур, суші й камікадзе.

Тепер, остання гра турніру для нашіх гравців буде мати значення “тренування з підвищеною відповідальністю”, як говорив колись Валерій Лобановський.

Юні українці стали переможцями цього змагання й можуть оцінювати свої сили й готуватися до ЧС в своїй віковій категорії- результати угорського турніру дають всі підстави з надією очікувати чемпіонату в середині квітня в Асіяго.


Вас може зацікавити