Donbass Open Cup: підсумки третього ігрового дня

Сьогодні в Дружківці пройшли  матчі третього ігрового туру цьогорічного Donbass Open Cup.

В першому поєдинку зустрічалися «Кривбасс» та «Білий Барс». На відміну від попередньої гри між цими командами у Кременчузі, цей матч видався дуже напруженим. Наприкінці другого періоду рахунок на табло був нічийним – 2:2. І тільки помилка у захисті дозволила «Кривбасу вийти вперед». До останньої чверті третього періоду «Білий Барс» намагався зрівняти рахунок, але у кінці гри молодій команді з Білої Церкви все ж не вистачило духу, і вони пропустили дві шайби. Гра закінчилася з рахунком 5:2 на користь «Кривбассу». За переможців шайби закидали Селянін (двічі), Слюсар (двічі) та Макрицький. У «Білому Барсі» дві шайби закинув Данило Печерських.

У вечірньому матчі харківський «Вітязь» не зміг нічого протиставити команді Дмитра Підгурського «Кременчуку». У складі «Кременчука» на лід вийшли гравці, що відпочивали у першій грі з «Білим Барсом». Один з них – Сергій Кузьмик – закинув дві шайби у першому, та ще одну у другому періоді, зробивши другий на цьому турнірі хет-трик. Також закинутими шайбами у «Кременчука» відмітилися Овчинников, Ісаєнко, Луговий та Карпенко. Загальний рахунок гри -7:0 на користь команди Дмитра Підгурського.

Тепер після двох проведених матчів турнірну таблицю очолює «Кременчук». У «Донбаса» теж шість очок, але гірша різниця закинутих та пропущених шайб. Лідери зустрінуться між собою в останній день змагань у неділю. А завтра о 13:00 на нас чекає дуже інтригуюче протистояння між «Кременчуком» та «Кривбасом». А о 17:00 у другому матчі «Білий Барс» спробує відібрати очки у хазяїна турніру – донецького «Донбасу».


Вас може зацікавити