Donbass Open Cup: підсумки другого ігрового дня

В Дружківці триває традиційний хокейний турнір Donbass Open Cup. Вчора відбулися матчі другого ігрового дня.

Несподіванка трапилася у поєдинку між «Білим Барсом» та «Витязем». Команда з Білої Церкви здобула перемогу у серії булітів (4:3 Б), скориставшись тим, що харків’яни ще не встигли вийти на оптимальний рівень кондицій. Зусиллями Люльчука та Сеніка підопічні Костянтина Буценка вийшли вперед. Проте «Витязь» зумів відзначитись тричі (відзначились Кобіков, Посєвін та Ханін). Але останнє слово у матчі було за «барсами». Олександр Люльчук зрівняв рахунок, а Руслан Ромащенко у серії кидків для визначення переможця приніс «чорно-білим» 2 очка.

У іншому матчі ігрового дня «Донбас», хоч і з проблемами, проте переміг «Кривбас» (4:2). У переможців шайби закидали Павло Таран, Олег Шафаренко, Нікіта Буценко та Дмитро Демянюк. У криворізької команди голи на рахунку Валентина Алексюка та Сергія Черненка.

Завдяки цій перемозі «Донбас» очолив турнірну таблицю змагання із 6 очками. Проте в третій ігровий день команда Анатолія Степанищева відпочиватиме. Сьогодні зустрічатимуться «Білий Барс» з «Кривбасом» та «Витязь» із «Кременчуком».


Вас може зацікавити