Donbass Open Cup: підсумки четвертого ігрового дня

З турнірної точки зору в сьогоднішньому матчі «Кременчук» не мав права на помилку, бо це дуже б ускладнювало головне завдання команди – завоювати другий трофей у теперішньому сезоні. Отже команда Дмитра Підгурського розпочала гру з атак. Але першими рахунок зуміли відкрити підопічні Александра Куликова – за майже три хвилини до кінця першого періоду відзначився на добиванні Секірко – рахунок став 0:1. Але вже на першій хвилині другого періоду Слиш та Кузьмик зрівняли рахунок, а за п’ять хвилин до закінчення періоду ці ж хокеїсти помінялися ролями та вивели свою команду вперед. При цьому «Кременчук» грав у більшості. За півтори хвилини після початку третього періоду Селянін зрівняв рахунок 2:2. І інтрига закрутилася знову. За 2 хвилини п’ятьдесят секунд до кінця третього періоду Селянін реалізував більшість, зробивши дубль у цьому матчі,  та вивів «Кривбасс» вперед. «Кременчук» кинувся відіграватися та порушив правила. Тому останні хвилини гри пройшли в зоні команди Дмитра Підгурського. Але зрівняти рахунок їм не вдалося. Гра закінчилася з рахунком 2:3 на користь «Кривбассу».

У другому поєдинку «Білий Барс» зміг нормально протистояти «Донбасу» тільки півтора періоди. Перший період завершився з нічийним рахунком 2:2. А у другому періоді білоцерківці отримали три шайби. Голами відзначилися Большаков, Захаров і Ворона. Третій період став розгромним для «Білого Барсу» став розгромним. У воротах молодої команди з Білої Церкви опинилися ще п’ять шайб (Свіщев, Большаков, Єгоров, Захаров та Бабінець). Загальний рахунок гри – 10:2 на користь «Донбасу».

Отже завтра в останній день на турнірі пройдуть два матчі «Вітязь» – «Кривбасс» та «Донбас» – «Кременчук». Інтрига дуже напружено, бо може статись ситуація, коли три команди наберуть по дев’ять очок (в разі перемоги «Кривбассу» над «Вітязем» та «Кременчука» над «Донбасом»), і тоді місця будуть розподілені з урахуванням очних поєдинків та різниці закинутих та пропущених шайб.

Отже чекаємо на яскравий хокей!


Вас може зацікавити