«Донбас» впевнено обіграв «Дніпро» і вдруге повів у півфінальній серії

Дубль на свій рахунок записав Євген Монс

Сьогодні, 1 жовтня, в Дружківці відбувся п’ятий поєдинок у півфінальній серії плей-оф чемпіонату Української хокейної ліги Паріматч між «Донбасом» і «Дніпром». До цього матчу рахунок в серії був рівний – 2:2.

Перший період матчу донеччани почали більш активно, ніж «Дніпро», створюючи безліч моментів біля воріт Олега Петрова. Вже через 6 хвилин це дало свої плоди і Максим Разумов прошив голкіпера “щук” і забив свою першу шайбу в поточному плей-оф. До екватора поєдинку господарям майданчика вдалося подвоїти перевагу – Євген Монс вдало зіграв на добиванні після точного пасу від Віталія Ляльки.

Перша половина другої двадцятихвилинки також пройшла з перевагою донецького клубу, що вилилося в ще дві закинуті шайби – спочатку дубль оформив Євген Монс, а потім в більшості відзначився Микита Буценко. Розмочити рахунок херсонці змогли тільки під кінець другого періоду – також в більшості Сергій Дорофєєв позбавив Трифонова шансу на перший “сухар” в поточному півфіналі.

У заключному відрізку зустрічі команди трохи зменшили швидкості, проте не зменшили кількість своїх атак. Незважаючи на це, закинутих шайб в третьому періоді вболівальники так і не побачили, а рахунок на табло не змінився – 4:1 на користь донеччан.

Таким чином «Донбас» виграв третій матч у півфіналі плей-оф чемпіонату УХЛ Паріматч і вдруге повів в серії до чотирьох перемог. Наступний матч команди зіграють вже 3-го жовтня в Херсоні. Зустріч відбудеться о 17:00, а пряма трансляція буде доступна на сайтах УХЛ і XSPORT.ua.


«Донбас» – «Дніпро» 4:1 (2:0, 2:1, 0:0)

Рахунок в серії 3:2

Шайби: 1:0 Разумов (Захаров, Кутугін), 6:30; 2:0 Монс (Лялька, Туркін, 5х3), 12:30; 3:0 Монс (Казаковцев), 26:50; 4:0 Буценко (Коренчук, більш.), 36:09; 4:1 Дорофєєв (Декало, Каракулько, більш.), 38:38.

Донбас: Трифонов (Дьяченко); Кутугін – Григор’єв, Кожевников – Журавльов, Пангелов-Юлдашев – Кобелєв, Садовиков; Монс – Туркін – Казаковцев, Лялька (А) – Буценко – Коренчук (А), Разумов – Захаров (К) – Карпенко, Мілёхін – Карамнов – Костиков.

Дніпро: Петров (Хомутов); Білоусов – Макаров (А), Дорофєєв – Декало, Афанасьєв (А) – Ратушний, Матусевич – Кругляков; Вишняков – Гасніков – Зайцев, Каракулько- Крисанов – Жвачкін (К), Янішевський – Брага – Целогородцев, Абаджян, Тимченко.

Джерело: сайт УХЛ


Вас може зацікавити