“Донбас” в серії післямачевих кидків перемагає “Дніпро”

У рамках перенесеного матчу  16-го туру регулярного чемпіонату України серед чоловіків «Донбас» зіграв з «Дніпром».

Єдиною заміткою в протоколі за перший період стало вилучення Кирила Білоусова на 8-й хвилині матчу. Без свого захисника гості «Альтаїра» витримали двохвилинну меншість, однак по-справжньому гольових моментів не було ні біля воріт Степана Горячевських, ні біля володінь Олега Петрова.

Другий період став більш гострим, але це не знайшло свого відображення на табло. Команди знову не забивали, хоча цього разу обидві встигли спробувати свої сили в грі 5х4.

Третій період для команди Сергія Вітера видався більш нервовим, ніж для підопічних Дмитра Підгурського, адже донеччани в першій половині 20-хвилинки двічі грали в меншості. Не змінивши нулі на табло в нерівних складах, команди продовжили грати до фатальної помилки. Опираючись на максимальну надійність біля своїх воріт, і «Донбас», і «Дніпро» довели матч до овертайму 3х3.

В овертаймі господарі виглядали гостріше херсонської команди, але гра все одно перейшла в серію післяматчевих кидків. У протистоянні Горячевських-Петров переможцем вийшов голкіпер «Донбасу», який пропустив лише один раз, а в воротах «Дніпра» двічі за серію зміг розписатися Олександр Васильєв. Переможною стала сьома спроба донеччан у цій буллітній перестрілці.

«Донбас» – «Дніпро» 1:0 Б (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0)

Шайба: 1:0 – Васильєв – переможний буліт.

ХК «Донбас»: Горячевських (Дьяченко); Большаков – Пангелов-Юлдашев (А), Ігнатенко – Сильницький, Жовнір – Яковлєв, Григор’єв – Мостовий; Матерухін – Белухін – Васильєв, Лялька (К) – Мазур – Коренчук (А), Рибчік – Подзіньш – Костіков, Разумов – Карпенко – Нікіфоров.

ХК «Дніпро»: Петров (Гурко); Дорофєєв – Декало, Бєлоусов (А) – Пугачов, Афанасьєв (А) – Матусевич, -; Жвачкін (К) – Шибаєв – Ліпсбергс, Василенков – Кузьмик – Каракулько, Янішевський – Ромащенко – Луговий, Брага – Коваленко – Тимченко.

Джерело: hcdonbass.com


Вас може зацікавити