«Донбас» поступився «Оденсе» та припинив боротьбу за Континентальний Кубок

Чинний чемпіон України провів другий поєдинок у півфінальному раунді Континентального Кубку. Цього разу «Донбас» зустрічався із господарем змагання – данським «Оденсе».

Як і в зустрічі першого ігрового дня саме донеччанам вдалося відкрити рахунок. Свою індивідуальну майстерність продемонстрував Роман Благий, який спочатку залишив за спиною захисника, а потім після кількох фінтів потужно кинув з близької відстані – шайба рикошетом від амуніції голкіпера опустилася за лінію воріт.

Рахунок 0:1 зберігався трохи більше чотирьох хвилин. Господарі відновили рівність зусиллями Мітчела і Романо – перший зробив передачу від правого борту, а другий в дотик переграв Євгена Царегородцева – 1:1.

У другому періоді закинутих шайб глядачі не побачили, але по-справжньому гострих моментів було хоч відбавляй. Найчастіше і небезпечніше атакували донеччани і це при тому, що вони тричі залишалися в меншості. Героєм 20-хвилинки став голкіпер господарів Галанскі, який спочатку не дозволив відзначитися кидком від синьої лінії Олександру Побєдоносцеву, а потім виграв дуель у Євгена Нікіфорова.

Вперше вийти вперед господарям вдалося на 44-й хвилині зустрічі. Граючи в більшості, захисник «Оденсе» зважився атакувати від синьої лінії – кидок вийшов не сильним, але рикошетом від Тоні Романо шайба залетіла в сітку воріт – 2:1.

На жаль для донеччан, саме ця шайба стала вирішальною у зустрічі і переможною для «Оденсе».

У іншому матчі ігрового дня «Ноттінгем» не без проблем здолав французький «Анже» (4:3) і достроково пробився до Суперфіналу. За другу путівку до фінальної четвірки завтра у очному протистоянні посперечаються «Оденсе» та «Анже». «Донбас» же втратив шанси на продовження боротьби, проте завтра спробує грюкнути дверима у матчі з «Ноттінгемом».

«Оденсе» – «Донбас» – 2:1 (1:1; 0:0; 1:0)

19 листопада 2016 року, 20:00. Оденсе. 592 глядача.

Судді: Д. Наумов (Росія), Б. Шива (США), С. Мольгорд (Данія), Л. Далєруп (Данія)

Склад Донбасу: Царегородцев (до 58:21). Побєдоносцев – Яковлєвс, Толстушко – Петрухно, Кугут – Хакімов, Таран. Захаров – Шафаренко – Кочетков, Нікіфоров – Буценко – Лялька, Благий – Шаманський – Безуглий, Єгоров – Мазур – Рамазанов.

Голи: 0:1. Благий (11:44), 1:1. Романо (О. Ларсен, Мітчел, 15:53), 2:1. Романо (М. Ларсен, Страндберг, 45:57 – більш.).

Кидки: 23 – 31

Штраф: 10 – 14


Вас може зацікавити