Доброго вечора, ми з України. Національна збірна з хокею зібралася в Угорщині

Вчора, 22 березня, національна збірна України з хокею зібралася в угорському Мішкольці. Там наша команда за умови припинення в зв’язку з війною внутрішнього чемпіонату розпочинає підготовку до чемпіонату світу в дивізіоні 1В.

Наразі всі запрошені тренерським штабом хокеїсти в Угорщину ще не доїхали. Але більшість гравців уже в Мішкольці і провели перші заняття на льоду під керівництвом тренерського штабу на чолі з Вадимом Шахрайчуком. До слова, напередодні чемпіонату світу тренерський дует Шахрайчук-Сімчук доповнив легендарний у минулому український хокеїст, а нині генеральний менеджер Української хокейної ліги Дмитро Христич.

Зауважимо, що в ході підготовки до чемпіонату світу склад команди доповнюватиметься гравцями, які представляють закордонні клуби. Зараз ці команди грають матчі плей-оф.

Наразі ж склад збірної України має такий вигляд:

Воротарі: Дмитро Кубрицький («Сокіл»), Семен Майко (БСФК), Богдан Дяченко, Сергій Писаренко («Дніпро»)

Оборонці: Владислав Герцик, Іван Сисак (обидва – «Сокіл»), Пилип Пангелов-Юлдашев, Віталій Андрейків, Дмитро Ігнатенко, Артем Гребеник (БСФК), Денис Матусевич, Всеволод Толстушко (обидва – «Кременчук»), Євген Ратушний («Дніпро»)

Нападники: Андрій Міхнов, Дмитро Німенко, Роман Благий, Михайло Сімчук, Євген Фадєєв (усі – «Сокіл»), Денис Бородай (БСФК), Олексій Ворона, Тимур Гриценко, Іван Савченко (всі – «Кременчук»), Ілля Коренчук, Олександр Костиков, Вадим Мазур, Олександр Пересунько, Фелікс Морозов

Нагадаємо, що чемпіонат світу в дивізіоні 1В розпочинається 25 квітня. Нещодавно турнір було перенесено з одного польського міста в інше – з Катовіце в Тихи.


Вас може зацікавити