До сезону в лавах «Берсерків» готується 15 хокеїстів

«Харківські Берсерки» ведуть підготовку до другого в своїй історії чемпіонату України у Вінниці. Команда під керівництвом тренера Ігоря Шаманського зібралася разом 6 вересня.

Наразі в лавах «Берсерків» готується 15 хокеїстів. Ось їх список:

Воротарі: Богдан Дьяченко, Захар Касатонов, Тарас Мурин

Оборонці: Пилип Матвієнко, Олексій Мельников, Дмитро Кленов, Артем Соляник

Нападники: Євген Секирко, Євген Абаджян, Валентин Мурин, Данило Кашевко, Родіон Дерев’янко, Ілля Ткаченко, Максим Мальцев, Данило Мазур

«Нас тішить, що десять з 15-ти гравців, які зараз у «Берсерках» – вихованці харківського хокею, – коментує генеральний менеджер клубу Павло Легачев. – З нехарків’ян – тільки кияни Євген Секирко і Олексій Мельников, Ілля Ткаченко з Краматорська, Максим Мальцев і Данило Мазур з Дружківки. Відрадно, що виявив бажання після річної паузи у виступах повернутися в хокей досвідчений оборонець Пилип Матвієнко. Звісно, зараз процес комплектації в розпалі. Активно шукаємо новачків, бо тих людей, які є в обоймі зараз, явно недостатньо. Дефіцит кадрів в Україні великий, тому не виключаю, що будемо шукати поповнення й серед іноземних виконавців».

Пан Легачев трохи засмучений, що наразі «Берсерки» не зможуть приймати суперників за національною першістю в своєму нинішньому місті дислокації, у Вінниці. Наразі там команда буде лише тренуватися, а домашньою ареною тимчасово буде кременчуцький «Айсберг».

Нагадаємо, що в дебютному для себе чемпіонаті України «Берсерки» фінішували четвертими.

Новий сезон за попередніми розрахунками має стартувати 6 жовтня.

Вас може зацікавити