«Дніпро» зломив супротив «Краматорська» у найдовшому в історії УХЛ матчі

25 березня в Херсоні свій другий чвертьфінальний поєдинок плей-оф УХЛ зіграли «Дніпро» і «Краматорськ».

Як і попередній матч в Краматорську, зустріч у Херсоні обіцяла бути не результативною, але багатою на красиві і гострі гольові моменти. Перші 20 хвилин зустрічі команди провели у в’язкій боротьбі, але без закинутих шайб, покинувши лід з нулями на табло.

Грати результативно команди почали тільки на екваторі зустрічі – спочатку Гасніков відкрив рахунок і закинув першу шайбу «Дніпра» в поточному плей-оф. А потім спрацював один із найкращих розіграшів більшості Ліги – Подзіньш повернув паритет у рахунку і «Краматорськ» у гру. Так, на другу перерву команди знову пішли з рівними цифрами на табло.

Більшу частину третього ігрового відрізку команди провели абсолютно на рівних, але без закинутих шайб – що «Дніпро», що «Краматорськ» розуміли ціну кожної помилки. Саме тому чвертьфіналісти не змогли визначити найсильнішого в основний час, що означало початок 20-хвилинного овертайму.

Доля поєдинку вирішилася тільки в третьому такому часовому відрізку. Переможну шайбу на свій рахунок записав Рузаль Галеєєв. Відзначимо, що цей матч став найдовшим в історії чемпіонатів УХЛ – команди провели більше 112 хвилин «чистого» ігрового часу.

Третій вирішальний поєдинок у чвертьфінальній серії плей-оф між «Краматорськом» і «Дніпром» відбудеться 27 березня о 14:00 на домашній арені краматорського клубу.


«Дніпро» – «Краматорськ» 2:1 ОТ (0:0, 1:1, 0:0, 1:0)

Рахунок в серії – 1:1

Шайби: 1:0 Гасніков (Швецов, Афанасьєв), 28:13; 1:1 Подзіньш (Ципнятов, Жвачкін, більш.), 36:39; 2:1 Галєєв (Янішевський), 112:09;

«Дніпро»Хомутов (Гурко); Ратушний – Гуляєв, Декало – Сірченко, Афанасьєв (К); Швецов – Гасніков (А) – Панасенко, Дурдиєв – Крисанов – Галєєв, Янішевський (А) – Чернишенко – Целогородцев, Болотін – Борисов – Каракулько.

«Краматорськ»: Короваєв (Шевчук); Люльчук – Воронін, Большаков – Фірсов, Таран – Мальцев, Панков; Ципнятов – Ковальов – Ромащенко, Гринь (А) – Столяренко (К) – Сурсов, Подзіньш – Золотухін – Жвачкін (А), Кривошапкін – Гринкевич – Геворкян.

Джерелоuhl.ua


Вас може зацікавити