«Дніпро» розпочав підготовку в Калуші у складі з 5-разовим учасником чемпіонатів світу

Бронзовий призер сезону-2021/22 херсонський «Дніпро» розпочав підготовку до нового чемпіонату України. Команда під керівництвом Олександра Бобкіна та Руслана Борисенка 11 вересня провела перше тренування в Калуші, де «щуки» тимчасово базуватимуться доти, поки рідний Херсон перебуває в полоні рашистського зла.

За словами Олександра Бобкіна, у Калуші поки що не запустили лід на місцевій Арені, але він очікується у другій половині наступного тижня. Тим часом «Дніпро» розпочав на Івано-Франківщині із тренувального процесу на «землі», а участь у ньому взяли 20 гравців (3 воротарі, 6 захисників, 11 нападаючих).

Як повідомив директор «щук» Микита Васильєв, долучилися до складу і новачки. Серед них – 22-річний нападник Микита Лесніков, який вже уклав угоду з «Дніпром». Уродженець Броварів відомий українським шанувальникам хокею за виступами за  «Білий Барс» (7 сезонів), а також за юнацьку (U18) та молодіжну збірну України (U20). Незважаючи на молодість, загалом Лесніков вже зіграв у п’яти (!) чемпіонатах світу у групі B першого дивізіону.

Вас може зацікавити