Дніпро А – переможець Всеукраїнських змагань з хокею U13

Цих вихідних у Кременчуці Полтавської області завершився фінальний етап Всеукраїнських змагань з хокею серед юнаків 2011-2012 років народження.

Нинішнього сезону у змагання взяли участь 13 команд. Традиційно для нинішніх буремних часів, до нового року команди змагались без фіксації результату. А вже у 2024 році були розділені на три групи. Переможцями своїх груп стали «Дніпро А» (тренер – Олексій Короткий) та «Патріот» (тренер – Володимир Сачко), «Кременчук-1» (тренер – Валерій Клюшнев) та «Дніпро В» (тренер – Володимир Волошин), а також «Сокіл-1» (тренер – Олег Окрема) і «Крижинка-1» (тренер – Євген Аліпов).
Першочергово місцем проведення змагання було визначено Дніпро, але після чергових обстрілів міста Федерацією було прийнято щодо перенесення фінального етапу до Кременчука.

В фінальній пульці команди були поділені на дві підгрупи. У підгрупі А перемогу та путівку до фіналу здобули хокеїсти «Дніпра А», другими стали їх сусіди з «Дніпра В», а третю сходинку посіли гравці «Патріота». Переможцем іншої підгрупи доволі несподівано став «Сокіл-1», який випередив «Кременчук-1» та «Крижинку-1».
В заключний ігровий день були проведені стикові матчі. За їх підсумками «бронза» дісталася хокеїстам «Кременчука-1», які з рахунком 7:2 здолали «Дніпро В». А у фіналі «Дніпро А» без особливих проблем переміг «Сокіл-1» (7:0), в черговий раз виборовши золоті нагороди змагань.

Найкращими гравцями за підсумками змагань визначені:
Воротар – Кирило Косіч («Сокіл-1»)
Захисник – Роман Дінчев («Кременчук-1»)
Нападник – Олексій Короткий («Дніпро А»)

Вас може зацікавити