Дмитро Христич: «Матчі чемпіонату України транслюватиме група телеканалів «Спорт»

Призначений 11 листопада рішенням загальних зборів товариства з обмеженою відповідальністю “Українська хокейна ліга” генеральним менеджером УХЛ видатний у минулому хокеїст Дмитро Христич у коментарі прес-службі Федерації хокею України пояснив ситуацію з подальшим висвітленням національної першості.

– Колишнє керівництво ліги всіляко сповільнює чи свідомо перешкоджає процесу передачі документів новому керівництву УХЛ, – каже пан Христич. – У зв’язку з цим ми змушені визнати всі медіа-ресурси, які раніше були офіційними для ліги, визнати приватними і закликаємо усіх колективних членів УХЛ, гравців, тренерів, керівництво клубів, інших зацікавлених осіб не вважати інформації, яка поширюється через сайт UHL.ua і пов’язані з ним пабліки у соцмережах офіційною. Відтепер всі офіційні повідомлення ліги публікуватиться через офіційний сайт Федерації хокею України — fhu.com.ua і пабліки ФХУ у соцмережах. То до тієї миті, поки в середині січня не буде запущена нова платформа ФХУ.

Також Федерація хокею України досягла домовленості щодо трансляцій матчів чемпіонату України з хокею з групою каналів «Спорт».


Вас може зацікавити