Дмитро Христич анонсував підписання спонсорських контрактів між УХЛ і новими партнерами

Сьогодні, 6 січня, напередодні фінального матчу за Кубок України між місцевим клубом «Кременчук» і київським «Соколом» відбулися збори засновників Української хокейної ліги. 

Ініціаторами зібрання були клуби «Донбас» і «Білий Барс», які входять до числа співзасновників ліги. Вони відправили однакові листи ще 10 грудня, але на зібранні не з’явилися. В заході взяли участь керівництво Федерації хокею України на чолі з президентом Георгієм Зубком і виконавчим директором Олександрою Слатвицькою, генеральний менеджер УХЛ Дмитро Христич і керівник клубу «Кременчук» Сергій Мазур. 

Звітуючи про діяльність оновленого керівництва ліги, пан Христич найперше наголосив на тому, що ТОВ «УХЛ» уклала договір про трансляції усіх матчів регулярного чемпіонату і плей-оф УХЛ з групою телеканалів «Спорт». Трансляції для клубів-учасників чемпіонату будуть безкоштовними. 

«Нашу роботу ускладнює той факт, що до дати, коли я заступив на посаду, колишнім керівництвом УХЛ не були подані спонсорські договори з компаніями, які співпрацювали з лігою, – констатує Дмитро Христич. – Та не дивлячись на це, вже найближчим часом ТОВ «УХЛ» укладе контракти зі стоматологічним, вітамінним, страховим, інформаційним, медіа- і діджитал партнерами ліги. Назви компаній будуть оголошені після того, як обидві сторони поставлять під угодою підписи». 

Наразі керівництво Української хокейної ліги веде активні перемовини з керівниками областей, міст, представниками приватного бізнесу щодо розширення ліги з сезону-2022/2023. 

Слідом за кубковими змаганнями відновиться регулярний чемпіонат УХЛ, а паралельно ліга запланувала на 15 січня акцію на святковому розважальному майданчику «Хокей починається» на Контрактовій площі столиці. Починаючи з 10:00 цього дня, у суботу на території відкритого Федерацією хокею України спільно з компанією Vbet хокейного простору з ініціативи ліги майстер-класи і автограф-сесію для усіх охочих проведуть провідні гравці збірної України минулого і сьогодення на чолі з найрезультативнішим українським хокеїстом Національної хокейної ліги за історію Дмитром Христичем.


Вас може зацікавити