Діти з Донецької області отримали понад 60 тисяч подарунків від ХК «Донбас»

Хокейний клуб «Донбас» спільно з благодійним Фондом Бориса Колеснікова реалізували щорічний соціальний проект, в рамках якого понад 60 тисяч учнів і вчителів шкіл та інтернатів Донецької області отримали новорічні подарунки, солодкі набори та сувенірну продукцію напередодні новорічних свят.

Участь у поздоровленні брали також хокеїсти хокейного клубу «Донбас», які особисто відвідали навчальні заклади Дружківки, Костянтинівки, Червоноармійська, Краматорська, Святогорська, Слов’янська та ін.

Генеральний директор клубу Олексій Брага повідомив, що клуб завжди прагне підтримати дітей Донеччини: «Цього року ХК «Донбас» продовжує свою добру традицію = поздоровляти школярів та вчителів Донецької області з Днем святого Миколая та новорічними святами. Цей надзвичайно важливий проект, котрий проводиться нашим клубом при сприянні благодійного фонду Бориса Колеснікова, цього року мав ще більше охоплення. Цього року ми поздоровили усі навчальні заклади Дружківки, Костянтинівки, Червоноармійська, Краматорська, Святогорська, Слов’янська, а також Костянтинівського та Червоноармійського районів.

Діти – це наше майбутнє. Приємно, що всі гравці нашої команди також підтримали ініціативу клуба і разом з нами особисто передали любов, піклування та тепло дітям. Ми постаралися рівномірно надіслати наші вітальні делегації в кожне місто, щоб якомога більша кількість дітей змогли отримати подарунки від зірок сучасного українського хокею з рук в руки».

Своїми враженнями від спілкування з дітьми поділилися й гравці хокейного клубу «Донбас». «Сьогодні ми приїхали привітати дітей з наступаючим Новим роком, побажати їм щастя та здоров’я. Особисто для мене сьогодні велике свято, я отримав величезний заряд позитиву від спілкування з дітьми. Можливо, після таких зустрічей більше дітей зацікавляться спортом і це допоможе їм у майбутньому», – виразив свою думку капітан «Донбасу» Сергій Варламов.


Вас може зацікавити