Десять збірників і молодь. Чемпіони почали підготовку до сезону

Сьогодні, 8 вересня, чинні чемпіони України київський «Сокіл» розпочали підготовку до чемпіонату України-2022/2023. На першому тренуванні на ковзанці ВДНГ взяло участь 18 хокеїстів, які працювали під керівництвом нового головного тренера Костянтина Сімчука і його асистентів Артема Бондарєва і Андрія Савченка, а також під пильним наглядом сервісмена Ігоря Слюсаря і масажиста Артема Євсейчика.

В таборі «Сокола» на вранішньому четверговому тренуванні працювало відразу дев’ять хокеїстів, які пройшли літні тренувальні збори національної збірної України.

Ось список тих, хто взяв участь у першому тренуванні оновленого «Сокола».

Воротарі: Дмитро Кубрицький, Савва Сердюк, Назар Бойко

Оборонці: Олександр Горлушко, Денис Гайдук

Нападники: Дмитро Німенко, Володимир Чердак, Богдан Ступак, Михайло Сімчук, Гавриїл Сімчук, Вадим Мазур, Євген Говорушко, Олексій Янішевський, Максим Жеребко, Володимир Костромітін, Дмитро Утукін

Також участь у нинішньому тренуванні взяли двоє вихованців школи «Сокола», гравці національної збірної України оборонець Артем Гребеник і нападник Денис Бородай. Проте в «Соколі» цих хлопців не буде. Вони вже підписали контракти з херсонським «Дніпром» і днями вирушать у тимчасове місце дислокації «щук», до Калуша.

Зазначимо, що цей список гравців є неостаточним. Деякі хокеїсти ще розглядають варіанти з переходами у закордонні клуби. Якщо домовленості буде досягнуто, гравців з «Сокола» відпустять.

Костянтин Сімчук очікує, що днями тренувальний табір «Сокола» поповнять два досвідчених оборонці – Іван Сисак, котрий виступав за киян у двох попередніх сезонах і Володимир Алексюк, котрий повертається додому після понад десятирічної паузи. Доїхати повинні ще кілька перспективних вихованців соколівської ДЮСШ. Крім того, тренерський штаб веде перемовини з кількома досвідченими хокеїстами.

Вас може зацікавити