Депутати звернулись до Міністра спорту України задля підтримки Федерації хокею України

Народні депутати України подали звернення до Міністра спорту України Вадима Гутцайта

У своєму листі 69 членів головного органу державної влади виступили на підтримку Федерації хокею України та закликали очільника Міністерства молоді та спорту України вжити заходи задля розвитку хокею з шайбою в Україні, зокрема, збільшити кількість льодових арен у країні, поглибити співпрацю з ФХУ та захищати її права та інтереси як рушійного гаранту розвитку хокею з шайбою в Україні протягом всього періоду незалежності нашої держави.

У зверненні народні депутати також відзначили велику роль нашої Федерації в Міжнародній федерації хокею (IIHF), що неодноразово підтверджувалось довірою до української сторони в питаннях проведення чемпіонатів світу.  

Ба більше, народні обранці звернули увагу на ефективність роботи нового керівництва Федерації та підтримали ініціативи ФХУ щодо проведення офіційних всеукраїнських змагань, у яких зможе рости та розвиватись саме український гравець.  

Повний текст листа можна переглянути за посиланням. Також просимо звернути увагу на те, що у файлі приховано електронний код осіб та їхній АЦСК, оскільки ця інформація є конфіденційною. 


Вас може зацікавити