Денис Матусевич отримав перелом гомілки і не зіграє на Універсіаді

Оборонець збірної України і клубу «Кременчук» Денис Матусевич отримав перелом гомілки і не зіграє на Всесвітній універсіаді в Лейк-Плесіді.

Епізод, який призвів до важкої травми, трапився на четвертій хвилині третього періоду заключного матчу студентської збірної України в рамках «Hockey Can’t Stop Tour» проти «Манітоби Бізонс». Настільки неприємні наслідки мала, на перший погляд, буденна боротьба під бортом відразу після вкидання.

Лід Денис покинув з допомогою партнерів за командою і відразу був доправлений каретою швидкої допомоги до лікарні. Лікар збірної Володимир Секретний, який провів з Матусевичем ніч у медзакладі, стверджує, що пошкодження складне, а точні строки одужання ще невідомі.

У ці хвилини наша студентська збірна здійснює авіапереліт з Вінніпеґа в Лейк-Плесід. З заміною Матусевичу тренерський штаб визначиться на місці проведення Універсіади. Перший матч Всесвітніх університетських ігор наша команда проведе 12 січня проти канадців.

Зауважимо, що в рамках «Hockey Can’t Stop Tour» Матусевич провів усі чотири зустрічі. В поєдинку проти «Манітоби Бізонс» до травми Денис відзначився голом і результативною передачею.

Вас може зацікавити